Meny
Laddar...

Flyttning av elnätsavtal

Vid in- och utflytt gällande elnätsavtal

Inflyttning

Elnätsavtalet är knutet till en viss adress och kan därför inte flyttas.
Ska du flytta in i en ny bostad så ska en flyttanmälan göras i god tid till oss innan du flyttar in i din nya bostad. Om ni är fler som ska bo i bostaden så måste ni meddela vem som ska vara ansvarig för elnätsavtalet. Det är viktigt att den står för elnätsavtalet är samma person som ska stå för elhandelsavtalet.

Detta gör du genom att fylla i nedanstående formulär Flyttanmälan gällande inflyttning och klicka på Skicka. Du kan även ringa kundtjänst på telefon 0515-777580. OBS! Om du byter bostad behöver du även fylla i Flyttanmälan gällande utflyttning!

Anvisat elhandelsbolag
Om du inte har tecknat avtal med något elhandelsbolag så är vi enligt lag skyldiga att anvisa ett elhandelsföretag så att du får el. Vi har Göteborgs Energi Din El som anvisat elhandelsföretag. De kommer vara det elhandelsföretag som du köper el av till dess att du tecknar ett elhandelsavtal med valfritt elhandelsföretag.

 

Till formuläret för inflyttning »

Utflyttning

Ska du byta adress ska du göra en flyttanmälan till oss senast 30 dagar innan du flyttar ut från din bostad. Du är betalningsansvarig i 30 dagar efter du anmält flytt.  Flyttanmälan gör du genom att fylla i nedanstående formulär Flyttanmälan och klicka på Skicka. Du kan även ringa kundtjänst på telefonnummer 0515-777580.
Mätarställningen inhämtas automatiskt med hjälp av fjärravläsning.

 

Till formuläret för utflyttning »