Meny

För en hållbar framtid

Vi ger dig ljus i mörkret, värme i kylan och underhållning en tråkig kväll, välkommen till energibolaget nära dig.

Kundnöjdhet

Ett stort tack till alla som har deltagit i vår kundundersökning!

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som har tagit sig tid för att bli intervjuade till vår kundundersökning. Falbygdens Energi strävar alltid efter att ge dig som kund bästa möjliga service och arbetar ständigt för att utvecklas.

Den här kundnöjdhetsundersökningen är en viktig del i det arbetet och utförs varje år, men du är alltid välkommen att framföra dina åsikter och önskemål på 0515 - 77 75 00 eller mejla dem till info@falbygdensenergi.se

Det är fjärde året som vi utförde kundnöjdhetsundersökningen genom Supportföretaget TMJ Group och vi är mycket glada över resultatet då vi behåller det Väl Godkända betyget 74. Detta tack vare värdefull feedback från våra kunder som hela tiden hjälper oss att bli bättre!

Här finns mer information om undersökningen, resultatet och Supportföretaget TMJ Group som har hjälpt oss att utföra den:

Läs mer »

Trevlig sommar önskar vi på Falbygdens Energi!

Under semesterperioden vecka 28 - 32 har vi ändrade öppettider.

Vår växel och kundservice är öppen 08:00 - 15:00, med lunchstängt mellan 12:00 - 13:00. Semesterperioden kan innebära längre handläggningstider för ditt ärende, så var gärna ute i god tid.

Vi har fortsatt stängt på våra anläggningar och kontor för externa besökare på grund av coronaviruset (Covid-19).

Beredskapen finns på plats, varje dag, dygnet runt och du når oss alltid på 0515  -77 75 00 för felanmälan på elnätet och fjärrvärmenätet. Vid fel på ditt bredband ber vi dig kontakta din tjänsteleverantör.

Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en fantastisk sommar!

Stängt för externa besök

Vi har beslutat att i förebyggande syfte för smittspridning av coronaviruset (Covid-19) minimera antalet fysiska kontakter på vår arbetsplats och tar därför inte emot externa besökare. Vi deltar inte heller i externa möten som inte är av kritisk karaktär för vår verksamhet. Detta av respekt och medkänsla för både medarbetare och medmänniskor.

Vi välkomnar dig som kund, leverantör eller partner att kontakta oss per mail, info@falbygdensenergi.se, eller via vår växel 0515-77 75 00. 

Anna Ström ny VD i Falbygdens Energi

Styrelsen har utsett Anna Ström till ny VD i Falbygdens Energi. Hon tillträder tjänsten den 16 mars.

- Jag är glad att vi hittat denna lösning som möjliggör en bra överlämning, en kontinuitet i arbetet och en fortsatt utveckling i samma goda anda, säger styrelseordförande Hans von Uthmann.

Anna Ström har varit på Falbygdens Energi som CFO sedan 2018 och har en bakgrund som CFO i Götenehus-koncernen.
- Jag ser fram emot det fortsatta arbetet tillsammans med alla medarbetare. Jag känner starkt för den långsiktiga plan som vi har arbetat fram och som ska ta oss mot målet att bli det mest hållbara företaget inom energibranschen, säger Anna Ström.

För frågor, kontakta styrelseordförande Hans von Uthmann på hans@gronvikmdab.com.

ISO 14001 ISO 45001 ISO 9001