Meny

Driftinformation

Antal avbrott inom respektive område
Inga planerade avbrott

För en hållbar framtid

Vi ger dig ljus i mörkret, värme i kylan och underhållning en tråkig kväll, välkommen till energibolaget nära dig.

Stängt för utbildning

Fredagen den 24 maj är kundservice stängt på grund av utbildning. Mejla oss gärna på info@falbygdensenergi.se så återkommer vi så snart vi kan.

Felanmälan fungerar som vanligt, för el och fjärrvärme ring 0515 - 77 75 55. Vid fel på fiber, kontakta er tjänsteleverantör.

Kundundersökning

Vi vill veta vad du tycker:

 Just nu genomför vi på Falbygdens Energi en kundundersökning. Under maj månad kanske det är just du som blir uppringd för en intervju med frågor angående Falbygdens Energi. Dina synpunkter är oerhört viktiga för vårt utvecklingsarbete och vi är mycket tacksamma om du vill delta i undersökningen. Intervjun tar ca 5 minuter i anspråk och du är självfallet helt anonym. Vår samarbetspartner för marknadsundersökningar är Supportföretaget TMJ Group AB.

Färdplan för fossilfri uppvärmning

Falbygdens Energi är ett av de 86 företag, organisationer och kommuner som skrivit under Färdplanen för fossilfri uppvärmning som i slutet av mars överlämnades till Sveriges Regering. Redan idag är fjärrvärmen från Falbygdens Energi 100% fossilfri och då vi använder lokala biobränslen som flis, briketter och pellets är den också märkt med Bra Miljöval. 
Läs mer här om initiativet och vårt arbete här

ISO-certifieringar

Som ett av de första företagen i Sverige har Falbygdens Energi certifierat sig enligt den nya ISO-standarden 45001 för arbetsmiljö. Arbetet har skett parallellt med ytterligare två certifieringar och det högt uppsatta målet har nåtts tack vare alla medarbetares goda insatser!
Att certifiera sig enligt tre standarder, Miljö, Kvalitet och Arbetsmiljö, samtidigt är ovanligt och har inneburit ett intensivt arbete för hela företaget. Syftet har hela tiden varit att stärka den goda arbetsmiljön, minimera negativ påverkan på miljön samt förbättra kvaliteten för kunder och övriga intressenter. Att säkerställa ett tydligt arbetssätt genom ledningssystemet skapar möjligheter för ständig förbättring av verksamheten. Här kan ni se en intervju med Katarina Prick, VD och Julia Björck, Hållbarhetsansvarig, om certifieringarna och det ständigt pågående arbetet.

 

ISO 14001 ISO 45001 ISO 9001