Meny

Driftinformation

Antal avbrott inom respektive område
Inga planerade avbrott

För en hållbar framtid

Vi ger dig ljus i mörkret, värme i kylan och underhållning en tråkig kväll, välkommen till energibolaget nära dig.

Fjärrvärme till Svenska Foders Spannmålstork

Nu ansluter vi Svenska Foders Spannmålstork till Fjärrvärmenätet! Den som åkt förbi på Bangatan under veckan har säkert sett att det arbetas för fullt på området. 
Fjärrvärme är en miljövänlig, lättskött och driftsäker lösning inte bara för värmen i ditt hem utan även för andra typer av byggnader som industrier, lagerlokaler och idrottsanläggningar. Du har väl inte missat att fjärrvärmen från Falbygdens Energi dessutom är fossilfri och koldioxidneutral?

Falbygdens Energi tackar för förtroendet och ser fram emot ett gott samarbete!

 

Fiberutbyggnad Falköping Södra

Just nu pågår arbetet med fiberutbyggnad i flera områden. Ett av de största områdena i Falköpings tätort är Falköping Södra och där är vi nu klara med grävning av Etapp 1 och 2. Kundinstallationer görs löpande allt eftersom schaktningen blir färdig. Grävning av Etapp 3 har påbörjats. Vår projektledare kontaktar samtliga kunder och mer information om aktuella utbyggdnadsområden i Falköpings tätort hittar ni här.

 

Klassbollen 2018

Den lokala barn- och ungdomsidrotten är något vi på Falbygdens Energi tycker är väldigt viktigt. Därför känns det extra bra att vi fick vara med och stötta ett så fantastiskt evenemang som Klassbollen! På bilden ser ni laget Pelle Fotsvett från Mössebergsskolan Klass 5B. 

Kabelvisning

Det är många just nu som ska gräva på tomten och ringer till oss angående kabelvisning. Vi hänvisar då till Ledningskollen.se där man själv skapar ett ärende som hamnar hos oss. Mer information finner du här: http://www.falbygdensenergi.se/kabelvisning.