Meny

För en hållbar framtid

Vi ger dig ljus i mörkret, värme i kylan och underhållning en tråkig kväll, välkommen till energibolaget nära dig.

Stängt för externa besök

Vi har beslutat att i förebyggande syfte för smittspridning av coronaviruset (Covid-19) minimera antalet fysiska kontakter på vår arbetsplats och tar därför inte emot externa besökare. Vi deltar inte heller i externa möten som inte är av kritisk karaktär för vår verksamhet. Detta av respekt och medkänsla för både medarbetare och medmänniskor.

Vi välkomnar dig som kund, leverantör eller partner att kontakta oss per mail, info@falbygdensenergi.se, eller via vår växel 0515-77 75 00. 

Kundundersökning

Vi vill veta vad du tycker:

 Just nu genomför vi på Falbygdens Energi en kundundersökning. Under maj månad kanske det är just du som blir uppringd för en intervju med frågor angående Falbygdens Energi. Dina synpunkter är oerhört viktiga för vårt utvecklingsarbete och vi är mycket tacksamma om du vill delta i undersökningen. Intervjun tar ca 5 minuter i anspråk och du är självfallet helt anonym. Intervjuerna kommer att ske från telefonnummer 0515-64 40 14 och vår samarbetspartner för marknadsundersökningar är Supportföretaget TMJ Group AB.

Anna Ström ny VD i Falbygdens Energi

Styrelsen har utsett Anna Ström till ny VD i Falbygdens Energi. Hon tillträder tjänsten den 16 mars.

- Jag är glad att vi hittat denna lösning som möjliggör en bra överlämning, en kontinuitet i arbetet och en fortsatt utveckling i samma goda anda, säger styrelseordförande Hans von Uthmann.

Anna Ström har varit på Falbygdens Energi som CFO sedan 2018 och har en bakgrund som CFO i Götenehus-koncernen.
- Jag ser fram emot det fortsatta arbetet tillsammans med alla medarbetare. Jag känner starkt för den långsiktiga plan som vi har arbetat fram och som ska ta oss mot målet att bli det mest hållbara företaget inom energibranschen, säger Anna Ström.

För frågor, kontakta styrelseordförande Hans von Uthmann på hans@gronvikmdab.com.

Driftinformation via sms

Från och med december använder vi SMS-aviseringar för att snabbt och effektivt informera våra kunder om driftstörningar i näten. SMS-tjänsten blir även ett komplement till andra informationskanaler vid eventuella händelser där vi snabbt behöver nå ut med information som rör vårt nätområde. Det är helt kostnadsfritt och du kan registrera/avregistrera nummer via vår hemsida.

Läs mer, lägg till eller ta bort mobilnummer för utskicken

ISO 14001 ISO 45001 ISO 9001