Meny
Laddar...

Arbeta på Falbygdens Energi 

Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som ger våra medarbetare, våra kunder och marknaden trygghet. Värderingarna vägleder oss i det dagliga arbetet och skapar samsyn kring viktiga frågor som kvalitet och integritet. Det är därför viktigt att ta ställning i ett tidigt skede om företagets värderingar stämmer överens med det som är viktigt för dig som person.

Säkerhet  - Vi sätter säkerheten först i allt vi gör, för medarbetare, kunder och ett hållbart samhälle.

Öppenhet - Vi är öppna för nya möjligheter, förändringar i omvärlden och nya samarbeten. Vår attityd är välkomnade och ärlig.

Kompetens - Vi använder vår professionalism och kompetens i allt vi gör för att nå våra mål och önskvärda resultat. Vi strävar efter ständig förbättring och utveckling.

Arbetsglädje -Vi trivs med att arbeta på Falbygdens Energi och utmanar varann till att ha kul på jobbet och bidra till en attraktiv arbetsplats. Vår positiva attityd bidrar till att stärka vårt varumärke och nå en ännu högre kundnöjdhet.

 

Lediga tjänster

 

 

Vi söker en Driftingenjör till vårt Affärsområde Elnät

Som driftingenjör får du en betydelsefull roll i arbetet för Falbygdens Energis elförsörjning i en stimulerande arbetsmiljö med kompetenta medarbetare. Som driftingenjör ansvarar du för drift- och underhållsarbetet på vårat 226 mil långa elnät. Du ansvarar även för driftplanering, avbrottsplanering och driftledning dagtid, samt framtagande av underhållsplaner. Du kommer aktivt delta i projekt, investeringsarbeten och framtagande av selektivitetsplaner och beräkningar för elnätet. Som driftingenjör har du en viktig roll i att säkerställa god elkvalitet hos våra kunder. Arbetet är varierande med goda möjligheter till kompetensutveckling och ökat ansvar.

Du rapporterar till affärsområdeschefen för Elnät/stadsnät.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har högskoleutbildning inom elkraft eller motsvarande erfarenhet. Branscherfarenhet är meriterande men inget krav.

Du har ett stort intresse för elkraft, du brinner för utmaningar och har ett högt säkerhetstänk. Som person är du ambitiös, noggrann, metodisk och analytisk. Där är stor variation på arbetsuppgifter och ibland snabbt ändrade förutsättningar vilket kräver att du är flexibel och har förmågan att prioritera. Du har god initiativförmåga och kan driva ditt arbete framåt.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska. Du har god datorvana och om du har erfarenhet från dokumentations- och/eller SCADA-system så är detta meriterande.

Du delar gärna med dig av din kunskap och bidrar till den goda stämningen som redan finns i arbetsgruppen.  B-körkort är ett krav. Beredskap ingår i tjänsten.


Urval sker löpande.

Ort: Falköping

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Kontakt: Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta Jonas Angshed, Affärsområdeschef, på telefonnummer: 0515 – 77 75 19, eller via mail: jonas.angshed@falbygdensenergi.se

Skicka din ansökan till: jonas.angshed@falbygdensenergi.se

 


 

Vi söker en Beredare till vårt Affärsområde Elnät/Stadsnät

Vi söker dig som vill bli en del av beredar-gruppen på Falbygdens Energi. Du kommer arbeta med beredning av projekt inom i huvudsak spänningsområdet 0,4 – 24 kv. Utifrån beställarens önskemål tar du fram materialåtgång, arbetstimmar och sammanställer byggunderlag och dokumentation. Arbetet innebär mycket kontakt med beställare, leverantörer, myndigheter, markägare och våra egna distributionselektriker. Arbetet är varierande med goda möjligheter till kompetensutveckling och ökat ansvar. Beroende på sökande kan tjänsten innefatta ansvaret för dokumentation i vårt NIS-system, DP spatial.

Vem är du?
Du som söker bör ha elteknisk utbildning på gymnasienivå och några års erfarenhet från området eldistribution. Erfarenhet från beredning är meriterande.

Som person är du driftig, noggrann och ansvarsfull, du är en engagerad problemlösare som trivs med leverantörs- och kundkontakter och har kunden i fokus.

Du delar gärna med dig av din kunskap och bidrar till den goda stämningen som redan finns i arbetsgruppen. Att alltid tänka på säkerheten är viktigt för dig.

Du har god datorvana och B-körkort.


Urval sker löpande.

Ort: Falköping

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Kontakt: Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta Jonas Angshed, Affärsområdeschef, på telefonnummer: 0515 – 77 75 19, eller via mail: jonas.angshed@falbygdensenergi.se

Skicka din ansökan till: jonas.angshed@falbygdensenergi.se