Meny
Laddar...

Skaffa fjärrvärme

Fördelar med fjärrvärme:

Bekvämt
Fjärrvärme innebär att du får jämn och behaglig värme året runt och obegränsad tillgång till varmvatten. Du behöver ingen egen värmeproduktionsanläggning och slipper därför bekymmer med till exempel ljud och lukt. Du slipper ordna med sotning, skaffa bränsle eller utföra annat eget arbete.

Enkelt
Fjärrvärme är lättskött och behöver sällan någon tillsyn eftersom tekniken är enkel. Underhåll och service begränsas till ett minimum. Dessutom tar värmeväxlaren liten plats, vilket innebär att om du tidigare haft till exempel en egen oljepanna, får du plats över som kan användas till annat.

Tryggt
Med fjärrvärme får du enkel, robust och beprövad teknik med mycket hög driftsäkerhet. Du kan vara säker på att ha det varmt och skönt. Det kan kännas extra tryggt att veta att vi har beredskap dygnet runt, året runt, om du skulle behöva vår hjälp.

Prisvärt
Fjärrvärme är ett prisvärt uppvärmningsalternativ med stabila priser. Den anslutningskostnad du betalar vid anslutning till fjärrvärmenätet är en investering med lång livslängd som höjer värdet på din fastighet och den utrustning du har i fastigheten har minimala underhållskostnader.

Bättre för miljön
Falbygdens Energis fjärrvärmeverk är fossilfria och eldas enbart på biobränsle, vilket gör att vår fjärrvärme till 87 % är märkt med Bra miljöval. Vi använder lokala biobränslen för att minska transporter. Under 2018 har vi investerat i ett elfilter för rökgasrening.

Här hittar du våra fjärrvärmenät:

Fjärrvärmenätet i Falköpingp.pdf

Fjärrvärmenätet i Floby.pdf

Fjärrvärmenätet i Stenstorp.pdf

 

Intresserad?

Kontakta Kundservice  på tel: 0515 - 77 75 00 eller maila.